Varkauden Autoteknillinen Yhdistys ry

12.05.2019 - Varkauden Yhdistyksen 70-vuotisjuhla

Varkauden Autoteknillinen Yhdistys täyttää tänä vuonna 70 vuotta, jonka johdosta yhdistys järjesti juhlatilaisuuden 4.5.2019 ravintola Kaks Ruusussa Varkaudessa. Juhlaan osallistui yhdistyksemme jäseniä, sekä edustajat Kuopion ja Savonlinnan Autoteknillisistä yhdistyksistä. Suomen Autoteknillisestä liitosta ei valitettavasti päässyt edustajaa paikalle, mutta yhdistyksemme sai onnitteluadressin ja lahjoituksen stipendirahastoon.

Maljapuheen piti puheenjohtaja Kari Rousku, jossa hän toivotti vieraat tervetulleeksi nauttimaan juhlatilaisuudesta ja kohotti maljan yhdistyksemme kunniaksi. Pitkäaikainen yhdistyksen hallituksen jäsen, entinen puheenjohtaja ja sihteeri Jaakko Räisänen kutsuttiin Varkauden Autoteknillisen Yhdistyksen historian kuudenneksi kunniajäseneksi. Myös muita yhdistyksemme jäseniä palkittiin ja annoimme yhdistyksen kannatusjäsenyrityksille kunniakirjat.

Nautimme maittavan ravintolaillallisen ja illan viihtyisästä musiikista huolehtivat paikalliset nuorisomuusikot pianolla Eerika Nissilä ja viululla Meeri Nissilä. Jaakko Räisänen ja entinen puheenjohtaja Pekka Louhos pitivät puheita ja muistelmia yhdistyksen historiasta. Ari Nyyssönen huolehti juhlan juontamisesta. Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille.

Oheisesta linkistä pääset katsomaan ja lataamaan kuvia juhlasta. Paina TÄSTÄ.

21.03.2019 - Pilkkikisat - paikka muuttunut!

Perinteiset pilkkikisat Kuorma-autoilijoita vastaan järjestetään 30.3.2019 klo. 9.00 alkaen Niemilomilla Sarkamäessä, Niemeläntie 166, 78200 Varkaus.

www.matkamaalle.fi/yritys/leppavirran-niemilomat-oy

Tervetuloa mukaan!

Vaty

25.04.2018 - Tervetuloa Vitikainen Oy:n 40 -vuotisjuhlatapahtumaan

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

16.03.2018 - Pilkkikisojen tuloksia

Perinteiset Varkauden kuorma-autoilijoiden ja VATY:n väliset pilkkikilpailut pidettiin lauantaina 3.3.18. Henkilökohtaisen kilpailun voiton vei kuorma-autoilijoiden Severi Holopainen. VATY:n Eino Partti ja Seppo Lapp sijoituivat toiselle ja kolmannelle sijalle. Kuorma-autoilijat veivät voiton myös joukkuekilpailussa. Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi vuonna sitten viedään voitto kotiin!

25.02.2018 - Piiripalaveri käytiin Kuopiossa

Itä-Suomen Autoteknillisten Yhdistysten välinen piiripalaveri järjestettiin Kuopiossa viime lauantaina 24.2.2018. Yhdistysten välisen kisailun voiton vei Varkauden yhdistys! Lisätietoja tästä.

<< Edelliset   1 | 2